Utorak, 20 Februar 2018 / Objavljeno u Novosti

Četvrto po redu međunarodno takmičenje „Jahorina Ultra Tail 2018“ (JUT) i ove godine će biti održano u periodu od 27. do 29.07.2018. godine na stazama u prirodi između Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

Organizator ovog takmičenja, Planinarsko društvo „Javorina“  u saradnji sa rukovodstvom Grada Istočno Sarajevo i Turističkom organizacijom Istočnog Sarajeva kao pokroviteljima, organizacijom ovog događaja želi aktivno promovisati spoj sporta i turizma Sarajevsko-romanijske regije.

Nenad Vuković gradonačelnik Istočnog Sarajeva istakao je da je posebno zadovoljstvo biti pokrovitelj ovakvog međunarodnog takmičenja, koje doprinosi promociji turizma Sarajevsko-romanijske regije, a samim tim i razvoju Istočnog Sarajeva, kao i da povezivanje sa Sarajevom u oblasti turizma dodatno doprinosi razvoju ove oblasti.

Novitet od ove godine jeste pokretanje jedinstvene inicijative nazvane „JUT Bloggers Network“, a koja za cilj ima pojačanu promociju ovog takmičenja i turističkih atrakcija ove regije. Riječ je o međunarodnoj mreži blogera-trkača i predstavnika medija koji će objavljujući aktuelnosti u vezi s trkom na Jahorini, kontinuirano raditi na promociji najvećeg bh takmičenja u trail trčanju te na taj način pomoći da njegovo ovogodišnje izdanje bude najmasovnije do sada.

Sanja Kavaz ispred Planinarskog društva „Javorina“ naglasila je da  ove novine koje su uvedene od ove godine imaju za cilj da svim učesnicima dodatno približe prirodne ljepote i sve posjetioce/učesnike još dodatno motivišu da se zadrže na ovim prostorima.

Ova inicijativa, „JUT Bloggers Network“, je pokrenuta u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Istočno Sarajevo, Olimpijskim centrom Jahorina, ski centrom Ravna planina i zabavnim parkom Sunnyland.

Organizatori će zajedno s partnerima kroz pomenutu inicijativu takođe promovisati besplatne sadržaje koje učesnike trke očekuju kao što su panoramsko razgledanje Jahorine, vožnja ziplajnom na Ravnoj planini i alpine roller coasterom u Sunnylandu na Trebeviću kako bi im pokazali sve ono zbog čega bi turisti zaljubljenici u prirodu i aktivnosti na otvorenom trebali izabrati Sarajevsko-Romanijsku regiju za destinaciju i „Jahorina Ultra Trail“ kao glavni razlog dolaska.

Ski centar „Ravna planina“ će tokom ovog takmičenja ugostiti na jedan dan 10 blogera i tom prilikom im predstaviti ponudu i potencijal Ravne planine kada je ljetna sezona u pitanju, a biće im omogućena i zip-line vožnja kao jedna od aktivnosti iz ljetne ponude.

Srijeda, 14 Februar 2018 / Objavljeno u Novosti

Najbolja zabava za vikend, kao što ste i navikli, očekuje Vas u Ski centru “Ravna planina”. Pored već tradicionalno najbolje i najpovoljnije ponude za skijaše, zabave i za Vas koji to niste neće nedostajati ni ovog vikenda.

Petak veče, 16.02.2018., od 20 časova rezervisan je za nezaboravan provod i promociju „Moja rakija“ domaćeg  brenda i rakiju Dunja kao jedan od najprepoznatljivijih proizvoda ovog domaćeg proizvođača, a sve to u restoranu „Gondola“ Ski centra „Ravna planina“. To veče sve posjetioce očekuju promotivne cijene Dunje od 2,5 KM, hostese i društvene igre „Kolo sreće“ i „Čovječe ne napij se“ . Za dobru atmosferu, kao i svakog petka, zadužen je dvojac „Nemanja & Dragan“.

Zimska zabava na stazi uz DJ-a i ove subote, 17.02.2018., očekuje Vas samo na Ravnoj planini. Početak zabave je  u 12 časova i družićemo se tako do 16 časova. I ove subote DJ Soko zadužen je za dobru atmosferu.

Večernji termin, od 21 čas, u subotu rezervisan je za „Tuborg party“  koji donosi promotivne cijene Tuborg piva od po 3 KM. Kao i do sada za atmosferu subotnje večeri zadužen je „Artist Bend“ iz Višegrada.

Vrhunska zabava, mnoštvo zabavnih sadržaja, ugodan ambijent, vrhunska gastro ponuda, profesionalno osoblje i fantastična atmosfera i ovog vikenda samo u Ski centru „Ravna planina“.

Sve informacije i rezervacije na broj 065/084-983.

Dobrodošli!

Srijeda, 07 Februar 2018 / Objavljeno u Novosti

Potpisivanjem sporazuma o poslovnoj saradnji između kompanije Majnex d.o.o. – Ski centar „Ravna planina“ i JP Sarajevo doo danas je počela obuka radnika koji će upravljati Trebevićkom žičarom nakon puštanja iste u rad.

„Zadovoljstvo nam je da smo u mogućnosti pomoći i izaći u susret kolegama i poslovnim partnerima iz Trebevićke žičare jer smo mi već prošli proces obuke uspješno i u praksi to dodatno savladali. Prva kabinska žičara koja je instalisana na Ravnoj planini i za nas je bila veliki izazov koji smo uspješno savladali, pa sad smo u mogućnosti pomoći i drugima bar kroz obuku“ – istakao je Veljko Golijanin, generalni direktor kompanije Majnex d.o.o. – Ski centar „Ravna planina“.

Golijanin je dodao i da svaki vid saradnje sa JP Sarajevo doo je dobrodošao jer vodi ka unaprijeđenju i podizanju kvaliteta usluge za sve posjetioce, kao i poboljšanju cjelokupne turističke ponude Istočnog Sarajeva i Sarajeva.

Obuka će trajati u periodu od 06.02.2018. do 31.03.2018. godine i obuhvataće obučavanje kroz učestvovanje u operativnim procesima na postrojenjima kabinske žičare i ski lifta kao i učestvovanje u radu i održavanju instalacija vertikalnog transporta.

Ovom obukom će biti obuhvaćeno devet radnika JP Sarajevo doo koji će nakon uspješno obavljene obuke biti osposobljeni za samostalan rad na kabinskoj žičari.

Ponedjeljak, 05 Februar 2018 / Objavljeno u Novosti

Predstojeći vikend na Ravnoj planini, 09.-11.02.2018., obiluje promocijama i zabavnim sadržajima u kojima će moći uživati samo posjetioci Ravne planine.

Petak, 09.02.2018., rezervisan je za promociju Banjalučke pivare AD i njihovog brenda „Nektar“ uz atraktivne hostese. Tokom večeri svi posjetioci će imati priliku osvojiti neku od interesntnih nagrada, poklon paket Banjalučke pivare (x5) ili večeru za dvoje (x2) u restoranu „Gondola“, uživajući uz promotivne cijene pića i ugodne zvuke muzičkog dvojca „Dragan & Nemanja“. Početak promocije je planiran za 21 čas, 09.02.2018.

Zimska zabava na stazi počinje u subotu, 10.02.2018., u 11:30h do 16 časova uz DJ-a i promociju Banjalučke pivare AD i njihovog brenda „Crni Đorđe“. Posjetioci će ovom prilikom moći da osvoje zip-line vožnju  i poklon pakete „Crni Đorđe“. Promotivne cijene pića, nezaboravan provod, intresantne nagrade naravno samo na Ravnoj planini.

 

U večernjim satima, od 21 čas, nastavljamo u dobro poznatom ritmu uz „Artist bend“ i njihov fantastični repertoar sve do duboko u noć.

Nedjelja, 11.02.2018., rezervisana je za promociju vina „13jul-Plantaže“ po promotivnim cijenama. Svi vinoljupci imaće priliku uživati u vrhunskim vinima ovog dobro poznatog brenda u periodu od 11:30h do 16 časova, naravno po promotivnim cijenama.

 

Sve informacije i eventualne rezervacije za predstojeće događaje na broj 065/084-983

 

Ravna planina – Mjesto gdje počinje zabava!

Vrh