Restoran Gondola

Gostima je na raspolaganju bogata ponuda raznovrsnih gastronomskih jela i specijaliteta u restoranu "Gondola" kapaciteta 200 sjedećih mjesta unutra i još 300 u bašti. U sklopu restorana je kamin sala za sve one koji uživaju u toploj atmosferi, ugodnoj muzici ili zanimljivoj knjizi, u druženju, proslavama i porodičnom okupljanju. Cijelom dužinom restorana prostire se terasa, idealna za uživanje na sunčanom danu, svježem vazduhu i inspirativnom pogledu na ljepote Ravne planine. A za ljubitelje dobrog zvuka od četvrtka do nedjelje organizovana je odlična zabava uz muziku uživo.

Ambijent restorana, stvaran je u potpunosti od prirodnih materijala. Uložili smo veliki trud i postavili standarde kako u uređenju, tako i u gastronomskoj ponudi. Kombinovali smo savremene tehnike kuvanja, začine iz svih krajeva svijeta, organsku hranu sa našeg područja, sa receptima starim desetinama godina i stvorili za Vas jedinstveno iskustvo i raj za vaša čula.

Kamin sala sa ognjištem na središtu spoj je toplote doma naših predaka i modernog enterijera. Idealna je za društva i parove. Kada smo pravili vinsku kartu, trudili smo se da uživanje u vrhunskim vinima omogućimo svima. Cijelom dužinom restorana prostire se terasa sa umirujućim pogledom na Ravnu Planinu. Restoran i kamin sala su dostupni i za organizovanje proslava, konferencija i seminara.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates