FIS trke od 14. do 16. decembra

FIS trke na Ravnoj planini od 14. do 16. decembra

U periodu od 14. do 16. decembra, Ski centar "Ravna Planina" ugostiće tri FIS trke muškog i ženskog slaloma.

Očekuje se preko 90 učesnika iz 17 zemalja. Tehnički organizator takmičenja je Smučarski klub "Pale", dok su organizaciju pomogli Ski centar "Ravna Planina", Smučarski savez RS i Smučarski savez BiH.

Prve vožnje slaloma počinju od 8.00h, dok su druge vožnje predviđene za 11.00h. Takmičari na ovim trkama imaju šansu da ispune olimpijsku A normu. FIS trke su svojevrsna uvertira za otvaranje zimske sezone u Ski centru "Ravna Planina".

Zip-line vožnja u Ski centru Ravna Planina

Zip Line Ravna Planina Pale

Ski centar Ravna Planina obogatio je sadržaj jednom adrenalinskom poslasticom. Vožnja zip-linom dužine 350 metara učiniće da se osjećate potpuno slobodno.

Dostupno svaki dan u sedmici od 09.00 do 18.00 časova. Cijena: 5 KM jedna, 10 KM tri vožnje.

Ski centar "Ravna Planina" uvršten na listu svjetskih skijalištaSki centar "Ravna Planina" juče je uvršten na listu svjetskih skijališta jer je dobio FIS homologaciju za organizaciju međunarodnih takmičenja. Ovaj centar se tako našao na listi pored svjetski poznatih skijališta kao što su Kicbil i Kranjska Gora. Istorijski čin za Ski centar "Ravna planina" i opštinu Pale uslijedio je nakon što je izvršena inspekcija od strane vodećih instruktora Međunarodne skijaške organizacije.

Nastavi sa čitanjem

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates