Zip-line in Ski center Ravna Planina

Zip Line Ravna Planina Pale

Zip-line in Ski Center Ravna Planina has enriched the content of one adrenaline treat. Driving zip-line length of 350 meters will make you feel completely free.

Available every day of the week from 09.00 to 18.00. Price: 5 KM each, 10 KM three runs.

Startuje Kup "Ravna planina 2016"

U petak, 22.januara 2016. godine sa početkom u 9:00 časova biće održan Kup "Ravna planina 2016".

Takmičenje je u okviru kalendara Smučarskog saveza BiH.Očekuje se učešce preko 150 skijaša iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH.

Organizator takmičenja je Ski klub "Sarajevo" iz istočnog Sarajeva.

"Ravna planina" omogućava i noćno skijanje

Vlasnik firme "Majneks" Veljko Golijanin, koja je i finansijer i izvođač radova na projektu gondole "Jahorina ekspres", ističe da od ove sezone posjetioci mogu da uživaju u noćnom skijanju svakoga dana od 18.30 do 21.30 časova.

On napominje za Srnu da je u ski-centru "Ravna planina" završen projekat vještačkog osnježavanja i rasvjete staze za noćno skijanje, kao i poslovno-turistički objekat "Gondola" u kome je, pored restorana, otvorena i kamin sala.

Continue Reading

Potpisan protokol o saradnji Opštine Pale i firme Majnex na realizaciji projekta "Jahorina Express"

Danas je u prostorijama Opštine Pale potpisan protokol o zajedničkoj saradnji Opštine Pale i firme Majnex d.o.o. na realizaciji projekta izgradnje gondole "Jahorina Express".

Projekat izgradnje gondole "Jahorina Express" je od strateškog i istorijskog značaja za Opštinu Pale jer treba da poveže grad Pale i Olimpijsku planinu Jahorinu.

Ovaj projekat treba da ojača turizam kao rekreaciju, ali i privrednu granu u Opštini Pale. U promociju projekta treba da se uključe, pored Turističke organizacije Istočno Sarajevo i svi drugi, relevantni subjekti.

Continue Reading

Otvorili smo Ski centar "Gornje Pale - Ravna planina"

Danas je naša firma na lokalitetu početne stanice gondole "Jahorina Ekspres" svečano otvorila novo skijalište "Gornje Pale - Ravna planina".

Stazu, koja ispunjava sve standarde za održavanje vrhunskih takmičenja, simbolično su otvorili reprezentativci BiH u alpskom skijanju Marko Šljivić, Žana Novaković i Marko Rudić.

Čestitke za ovaj projekat uputili su i ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidovićm gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija i načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević.

Continue Reading

Valentin Incko posjetio skijalište u Gornjim Palama

Skijalište u Gornjim Palama, firme Majnex d.o.o. je u potpunosti spremno i čekaju se samo snježne padavine. Firma Majnex d.o.o. je danas priredila prijem za visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Valentina Incka, kao i za predstavnike lokalne vlasti, grada Istočno Sarajevo, nevladinih organizacija i medija.</p>


<p>Na trasi gondole "Jahorina Express" sve je spremno za skijašku sezonu i u toku su radovi na FIS homologaciji staze, čime bi će ova staza biti spremna za održavanje zvaničnih FIS takmičenja. Svečano otvaranje će biti priređeno kada se za to stvore uslovi, a pored brojnih sadržaja na velikom platou u Jahorinskom potoku biće održana i FIS trka.

Continue Reading

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates